Je bevindt je nu bij de diensten voor managers. Bekijk hier ons aanbod voor medewerkers.

Meer werkgeluk in logische stappen

Medewerkers kunnen alleen op hun best functioneren als ze op hun werk gelukkig zijn. Wij geven verschillende workshops en trainingen om het werkgeluk in jouw organisatie te vergroten. Welke diensten voor jou geschikt zijn hangt van meerdere factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de huidige mate van werkgeluk en werkdruk in jouw organisatie, wat jullie zelf al hebben gedaan aan werkgeluk en hoe groot de organisatie is.

medewerkers cursus werkgeluk gelukkig wel-01

Workshops

Met onze workshops maak je kennis met werkgeluk. Wij combineren wetenschappelijke inzichten met praktische handvatten en laten jou zelf ervaren hoe je je eigen werkgeluk en dat van de organisatie kunt beïnvloeden. Ons aanbod bestaat uit meerdere workshops met verschillende thema’s, voor kleine en grote groepen, voor besturen en managementteams, voor medewerkers of voor hen samen. Afhankelijk van jullie uitdagingen bekijken we samen met jou welke workshop het beste past.

Alle workshops bekijken

werkgeluk eva van der last trainingen werkgeluklab-01

Trainingen

Onze trainingen zijn gericht op duurzaam werkgeluk. Intensiever dan een workshop en bedoeld voor professionals die structureel aandacht willen geven aan werkgeluk in hun organisatie. De meest recente wetenschappelijke inzichten verwerkt in toegankelijke informatie en praktische tools om zelf mee aan de slag te kunnen.

Alle trainingen bekijken

werkgeluk coaching inhuren bedrijfsuitje-01

 (Team) Coaching

Leidinggeven in een snel veranderende complexe wereld en organisatie is hard werken. In iedere organisatie werken mensen en teams die op enig moment door verschillende oorzaken minder goed functioneren. Waarom individuele coaching? Met één op één gesprekken is er ruimte en aandacht om stil te staan bij jouw drijfveren en doelen. En of die je (nog) het plezier en de energie geven dat je er van verwacht!

Gesprek aanvragen

Altijd volgens hetzelfde principe

organisatie

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Het werkgeluk in organisaties vergroten door wetenschappelijke inzichten toegankelijk en toepasbaar maken. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Dit is een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk te vergroten.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen. Het is een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis van werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen zodat jij de tools krijgt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Vind jij gelukkige medewerkers belangrijk?

Het werkgeluk model kan voor elk type organisatie effectief zijn. Voor B2B en B2C bedrijven, profit en non-profit organisaties en voor het MKB en voor multinationals. Maar werkgeluk werkt alleen als je er als organisatie actief voor in wilt zetten. Daarom werken wij alleen met organisaties die echt in werkgeluk geloven.

Alles voor een gelukkige werkdag

Het Werkgeluklab is onderdeel van Aenova, een modern bedrijf in Delft dat met verschillende concepten, tools en diensten alles voor een gelukkige werkdag mogelijk maakt. Met twintig (gelukkige) medewerkers draagt Aenova dagelijks (in)direct bij aan het werkgeluk van honderdduizenden medewerkers, in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Uit de wens om alle medewerkers in Nederland gelukkig te maken is Werkgeluklab geboren.

Ewout Jurgens

Wat ik mooi vind aan Werkgeluklab is dat het bouwt op wetenschappelijke inzichten die meteen in de praktijk zijn toe te passen. Helemaal geweldig vind ik de passie waarmee Eva en haar team dit overbrengen.

Ewout Jurgens / Student Consumer Psychology @ Universiteit Leiden

Het WerkGelukLab inschakelen

Wil je met Werkgeluklab aan geluk werken? Stuur een mailtje naar info@werkgeluklab.nl of bel naar 015 213 61 44.

Eva van der Last

‘Train je werkgeluk!’

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab