“Nederland werkgelukkig maken is mijn passie, nu we een eigen krant hebben is mijn bereik groter dan ooit te voren.”

Chantal / Oprichter krant Werkgeluk

Een krant vol werkgeluk

De Krant Werkgeluk is er speciaal voor medewerkers. Inspiratie, inzicht, vermaak en verdieping over werkgeluk in de praktijk, collega’s en loopbaandilemma’s.

Wat houdt persoonlijk leiderschap eigenlijk in op de werkvloer, hoe werken next level oplossingen écht en hoe blijven employees happy? Zijn de medewerkers gelukkig en authentiek, dan is de organisatie productiever, bruisender en gezonder.

De Krant Werkgeluk telt zestien pagina’s en verschijnt vier keer per jaar. Deel de krant uit aan medewerkers of leg ‘m neer op de leestafel, in het bedrijfsrestaurant of bij de koffie-automaat.

Want werken kan nog leuker!

Het nieuwe nummer van de krant draagt het thema “hart” en is nu te bestellen! 

het nieuwe nummer van de krant bestellen

Werkgeluklab & krant Werkgeluk

Eindelijk een krant over werkgeluk! Met inspiratie, informatie en aandacht voor het belangrijkste in jouw organisatie: de mens!

We werken veel digitaal dus wat is er fijner dan een papieren krant te laten vallen in de brievenbus van medewerkers? Ieder kwartaal een kadootje met nuttige, gekke en speelse onderwerpen over een serieus onderwerp: werkgeluk! Want werkgeluk is te beïnvloeden, door mensen zelf én door de organisatie. Fifty/fifty verantwoordelijkheid nemen om werkgeluk te vergroten is ons credo. En het kan! Het bewijs is overtuigend geleverd:

het bewijs bekijken

We merken dat lezers van de krant advies vragen hoe dit zij dit kunnen bereiken. Krant Werkgeluk werkt samen met Werkgeluklab.

Want wat heb je nodig? Een visie, een plan en vooral: actie!

Werkgeluklab adviseert organisaties hoe medewerkers gelukkiger, gezonder en productiever op de werkvloer kunnen zijn. Kies uit verschillende diensten die het beste bij jouw organisatie passen, of kies voor maatwerkadvies. Implementeer werkgeluk samen met Werkgeluklab door o.a.:

– Interim Organisatieadvies
– Projectmanagement
– Trainingen
– Workshops
– Coaching

meer informatie opvragen