Training: gelukkig leidinggeven

Wat gaan we doen?

In een leidinggevende positie heb je grote invloed op het werkgeluk van medewerkers. Goed leiderschap en werkgeluk gaan namelijk hand in hand. Hoe werkgelukkig zijn jouw medewerkers? Hoe kun je het vergroten en hoe zorg je er voor dat zij aan hun eigen werkgeluk werken? In deze training kijken we naar jouw rol en de mogelijkheden die je hebt om het werkgeluk van jezelf en een ander te vergroten. Het verhogen van werkgeluk is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van manager en medewerker. Want meer werkgeluk betekent minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, betere samenwerking en meer positieve energie in de organisatie! Wij houden van praktisch; de training is zo opgezet dat je direct aan de slag kunt in je eigen organisatie.

In deze training zijn de kosten van één Talenten Motivatie Analyse (TMA) per persoon inbegrepen inclusief bijbehorende rapportage.

Na de training...

 TotalMobile mobiel werken  Heb je de meest recente wetenschappelijke inzichten over werkgeluk en leiderschap;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je de waarde van werkgeluk in organisaties: facts & figures;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je hoe het met jouw eigen werkgeluk staat en hoe je dat van je team of organisaties kunt meten;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je hoe je de talenten van je medewerkers het beste kunt inzetten;

 TotalMobile mobiel werken  Kun je meer waarde uit je eigen tijd én die van je medewerkers halen.

Voor wie is de training?

De training is voor professionals in leiderschapsposities (zoals teamleiders en (senior) managers) die werk willen maken van werkgeluk voor zichzelf en hun organisatie.

Wanneer wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de training?

De training ‘Gelukkig leidinggeven’ duurt 3 dagen met minimaal een week tussen iedere nieuwe trainingsdag.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!