Training: train de trainer

Wat gaan we doen?

Hoe kun je in de rol van trainer stappen en deze vervullen met plezier en zelfvertrouwen? Tijdens Train de Trainer gaan we dieper in op het thema werkgeluk. Ook staan we stil bij hoe jij andere medewerkers kunt trainen. Hoe verspreid je de opgedane kennis aan collega’s, zodat ook zij hun werkgeluk kunnen vergroten?

Na de training...

 train de trainer Heb je uitgebreide kennis over werkgeluk;

 train de trainer  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;

 train de trainer  Kun je je eigen werkgeluk vergroten;

 train de trainer  Weet je hoe je andere collega’s kunt trainen met plezier en zelfvertrouwen;

 train de trainer  Weet je hoe je verschillende werkvormen kunt inzetten.

Voor wie is de training?

Iedereen die het leuk vind om de kennis over werkgeluk over te brengen op andere collega’s en verder in de organisatie.

Wanneer wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de training?

De training ‘Train de trainer’ duurt 3 dagen.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

train de trainer

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Andere trainingen voor medewerkers