Training: werkgeluk

Wat gaan we doen?

Tijdens de training worden de achtergronden van gelukkig werken toegelicht en komt ter sprake wat van belang is bij gelukkig werken, welke onderdelen we zelf kunnen beïnvloeden en welke technieken ieder het beste kan inzetten om (nog) meer geluk in het werk te ervaren. De training bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over gelukkig werken en inspirerende voorbeelden van gelukkig werken in organisaties. De informatie wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen. Deze oefeningen zijn soms individueel, soms in tweetallen maar ook in een groep.

 
Het leuke van een training werkgeluk is dat we actief aan de slag gaan met nieuw gedrag. Niet alleen inzichten staan centraal, maar ook het daadwerkelijk toepassen van deze inzichten.

Na de training...

 TotalMobile mobiel werken  Heb je uitgebreide kennis over werkgeluk (verdieping);

 TotalMobile mobiel werken  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je hoe je je werkgeluk kan beïnvloeden;

 TotalMobile mobiel werken  Kun je aangeven welke inzichten wel en niet voor je werken.

Voor wie is de training?

Iedereen die nieuwsgierig is, naar het thema werkgeluk en dit verder wil onderzoeken.
 
We besteden een groot deel van ons leven aan werk, wel zo belangrijk om deze op een zo gelukkig mogelijke manier te besteden. In deze training ga je even uit de waan van de dag.  We staan even stil bij jouw werksituatie. Maar ook bij de werksituatie van jouw organisatie en hoe je die positief kunt beïnvloeden. 

Wanneer wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de training?

De training ‘Werkgeluk’ duurt 3 dagdelen (1 dagdeel is 4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Andere trainingen voor medewerkers