Training: werkgeluk & TimEnterprise

Wat gaan we doen?

Specifiek in deze training gaan we in op de mogelijkheden die TimEnterprise biedt, om werkdruk en/of –stress te voorkomen of op te lossen. Met concrete voorbeelden zullen we tijdens deze training het optimaal gebruik van TimEnterprise toelichten en oefenen. We oefenen met het opstellen van een individuele planning, waardoor je inzicht krijgt in je werkbare uren en de geplande activiteiten. Door de daadwerkelijke realisatie naast deze planning te leggen, krijg je inzicht in mogelijke knelpunten waardoor je je eigen werkdruk goed kunt bewaken.
 
Ook het onderdeel werkgeluk komt aan bod in deze workshop, waarin het onderwerp werkstress terug komt. Bij gelukkig werken gaat het om het hebben van positieve emoties en plezier op het werk en ook om de voldoening van het groeien en het benutten van je eigen talent.
 
De informatie wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen die je voor jezelf, in tweetallen of als groep kan uitvoeren.

Na de training...

 TimEnterprise  Weet je wat werkgeluk is;

 TimEnterprise  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;

 TimEnterprise  Kun je je eigen werkgeluk vergroten;

 TimEnterprise  Kun je TimEnterprise vóór je laten werken;

 TimEnterprise  Kun je meer waarde uit je tijd halen.

Voor wie is de training?

Medewerkers die uren verantwoorden in het softwarepakket TimEnterprise en (hoge) werkdruk ervaren.

Wanneer wordt de training gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de training?

De training ‘Werkgeluk & TimEnterprise’ duurt 3 dagdelen (1 dagdeel is 4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

TimEnterprise

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Andere trainingen voor medewerkers