Training: werkgeluk bij organisatieverandering

Wat gaan we doen?

Verandering is een constante in ons huidig tijdperk. Mensen hebben moeite met veranderingen. Ons primatenbrein wil veiligheid en interpreteert verandering als gevaar. Die oermens zit nog in ons allemaal. Hoewel de één makkelijker omgaat met verandering dan de ander, zijn er vele mogelijkheden waarmee je een veranderproces kunt versoepelen. Werkgeluk is gebaseerd op de wetenschap van positieve psychologie. Met de kennis uit deze training en praktische tools kun jij werkgeluk óók bij organisatieverandering faciliteren en bereiken.

Na de training...

 organisatieverandering  Heb je de meest recente wetenschappelijke inzichten over werkgeluk en leiderschap;

 organisatieverandering  Weet je de waarde van werkgeluk in organisaties: facts & figures;

 organisatieverandering  Heb je inzicht in de fundamentele behoeften van ieder mens die nodig zijn voor werkgeluk;

 organisatieverandering  Heb je praktische tools om ieder veranderingsproces te begeleiden.

Voor wie is de training?

De training is voor leidinggevenden die geloven dat werkgeluk ook in een veranderende wereld mogelijk is en positieve invloed willen uitoefenen op het proces van een organisatieverandering.

Wanneer wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de training?

De training ‘Werkgeluk in een veranderende organisatie’ duurt 3 dagen met minimaal een week tussen iedere nieuwe trainingsdag.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Andere trainingen voor organisaties