Werkgelukdeskundig

Is jouw eigen werkgelukdeskundigheid zijn een voorwaarde om werkgelukkig te zijn?
Nee maar het helpt wel! Hoe beter jij weet welke factoren een rol spelen in het functioneren van jouw medewerkers of van jouzelf, hoe meer invloed je kunt uitoefenen. Zelfmanagement speelt in onze trainingen altijd een grote rol.

Ontmoet onze trainers

werkgeluk eva

Eva

Eva is de oprichtster van Werkgeluklab en sinds 2010 mede-eigenaar van Aenova. Eva heeft ruime ervaring als personeelsadviseur bij grote en kleinere organisaties in zowel de profit als non-profit sector. Daarnaast gaf Eva les in het middelbaar beroepsonderwijs en is zij een ervaren coach.

Meer over Eva
werkgeluk hester trainers

Hester

Hester is gecertificeerd werkgelukdeskundige en is zowel werkongelukkig als werkgelukkig geweest. Zij vertelt graag over haar ervaringen en wat nou het verschil maakt. Haar praktijkvoorbeelden onderbouwt Hester met wetenschappelijke inzichten en op deze manier helpt zij met veel enthousiasme werkend Nederland gelukkiger te maken!

Meer over Hester
bg_image

Hans

Hans is mede-eigenaar en algemeen directeur van Aenova. Als manager en (commercieel) directeur heeft Hans ruim 20 jaar ervaring. Met Aenova kunnen zo’n 100.000 mensen meer waarde uit tijd halen en op die manier werkgelukkiger te zijn!

HANS OP LINKEDIN