Workshop: millennials & werkgeluk

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het thema Millennials & Werkgeluk. Werkgeluklab definieert iemand die is geboren tussen 1980 – 2000 jaar als een millennial. Een interessant thema, want werkgeluk is het allerbelangrijkst voor de millennial: een fijne sfeer, transparantie en de ruimte hebben om je talenten te ontwikkelen. Allerlei kenmerken die bijdragen aan het werkgeluk van de millennials.

Vaak weten millennials ook precies op te noemen welke elementen bijdragen aan een positief geluksgevoel, maar hoe kan het dat zij toch zoveel druk ervaren? Hoe komt het dat er zoveel millennials zijn met een burn-out? Tijdens deze workshop zoomen we o.a. in op deze vraagstukken.

De informatie van de workshop wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen die je voor jezelf kunt uitvoeren, in tweetallen of als groep.

Na de workshop...

 TotalMobile mobiel werken  Weet je wat de eigenschappen zijn van millennials;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je wat de drijfveren zijn van millennials;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je welke elementen stress kunnen veroorzaken;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je welke inzichten kunnen leiden tot meer werkgeluk;

 TotalMobile mobiel werken  Heb je kennis over het werkgeluk;

 TotalMobile mobiel werken  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is.

Voor wie is de workshop?

Iedereen die nieuwsgierig is naar de combinatie millennials & werkgeluk, zelf een millennial is of die dagelijks met millennials aan het werk is.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop ‘Millennials & Werkgeluk’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Neem contact met ons op!