Workshop: werkgeluk in de organisatie

Wat gaan we doen?

Wij geloven dat iedereen in iedere organisatie het werkgeluk van mensen kan verbeteren. In deze workshop gaan we aan de slag en laten we zien hoe medewerkers en/of leidinggevenden hier zelf een rol in kunnen pakken. We beginnen bij het begin: wat is werkgeluk en welke elementen hebben invloed op werk(on)geluk. Werken aan werkgeluk is altijd tweerichtingsverkeer; zowel medewerker als organisatie heeft er een verantwoordelijkheid in. Wat kun je doen als medewerker en wat kun je doen als organisatie. Met meer werkgeluk in de organisatie worden mensen productiever, verzuimen minder, werken beter samen en zijn ze gewoon vrólijker!

Na de workshop...

 werkgeluk in de organisatie  Heb je theoretische basiskennis uit welke elementen werkgeluk bestaat;

 werkgeluk in de organisatie   Heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed zijn op werkgeluk van medewerkers;

 werkgeluk in de organisatie   Weet je wat een organisatie kan doen om het werkgeluk van haar medewerkers te verhogen;

 werkgeluk in de organisatie   Kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten en dat van jouw organisatie;

 werkgeluk in de organisatie   Kun je leidinggevenden in jouw organisatie enthousiasmeren om te werken aan werkgeluk.

Voor wie is de workshop?

Iedereen voor wie het werken beter kan en op zoek is naar tools voor een betere samenwerking, betere sfeer en meer gebruik van ieders talenten.

Voor medewerkers, managers, leden van de OR, HR professionals en iedereen die meer invloed wil uitoefenen op het werkgeluk van zichzelf en anderen in de organisatie.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop ‘Werkgeluk in de organisatie’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Andere workshops voor organisaties