Workshop: Werkgeluk

Wat gaan we doen?

Deze workshop is een eerste kennismaking met het onderwerp Werkgeluk; wat is werkgeluk en hoe kun je (nog) werkgelukkiger worden. Nog belangrijker: hoe maak je je medewerkers werkgelukkiger? We gaan kort in op de verschillende elementen die het werkgeluk van mensen in jouw organisatie direct beïnvloeden. Altijd op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten die we praktisch toepassen. Een interactieve workshop met een mix van kennis opdoen en leuke opdrachten waardoor mensen ervaren hoe zij hun eigen werkgeluk kunnen beïnvloeden.

Na de workshop...

 TotalMobile mobiel werken  Heb je theoretische basiskennis uit welke elementen werkgeluk bestaat;

 TotalMobile mobiel werken   Heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed zijn op jouw werkgeluk;

 TotalMobile mobiel werken   Kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten.

Voor wie is de workshop?

We besteden een groot deel van ons leven aan werk. In deze workshop ga je even uit de waan van de dag en sta je stil bij jouw werksituatie. Ook bekijken wij de werksituatie van jouw organisatie en hoe je die positief kunt beïnvloeden. De workshop is voor iedereen die het onderwerp werkgeluk wil onderzoeken om te beoordelen of hier duurzaam op gestuurd gaat worden.

Teams of afdelingen die zich realiseren dat werkgeluk van elk individu de samenwerking verbetert, de teamprestatie verhoogt en meer plezier geeft in het werk.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar word je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop Werkgeluk duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Wetenschap toegankelijk en toepasbaar maken om het werkgeluk van mens en organisatie te vergroten. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en positieve mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk positief te beïnvloeden.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen; een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te kunnen zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis over werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen waarmee jij de tools hebt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Andere workshops voor organisaties