Je bevindt je nu bij de workshops en trainingen voor managers. Bekijk hier ons aanbod voor medewerkers.

Workshops ↓

 

Trainingen ↓

Jouw werkgeluk vergroten

Met onze workshops en trainingen maak je kennis met werkgeluk. Wij combineren wetenschappelijke inzichten met praktische handvatten en laten jou zelf ervaren hoe je je eigen werkgeluk en dat van je collega’s kunt beïnvloeden. Ons aanbod bestaat uit meerdere workshops met verschillende thema’s, voor kleine en grote groepen, voor besturen en managementteams, voor medewerkers of voor hen samen. Afhankelijk van jullie uitdagingen bekijken we samen met jou welke workshop het beste past en hoeveel tijd er nodig is.

 

De workshops

 

De trainingen

Altijd volgens hetzelfde principe

null

Geen goed begin van je (werk)dag?

Jammer!
Organisaties zijn zó veel succesvoller met (werk)gelukkige medewerkers.
Met onze aanpak lukt dat WEL! 

Wetenschap
De mensen van Werkgeluklab hebben een missie. Het werkgeluk in organisaties vergroten door wetenschappelijke inzichten toegankelijk en toepasbaar maken. Het fundament van (werk)geluklab is positieve psychologie. Dit is een stroming binnen de psychologie die kijkt naar positieve ervaringen, eigenschappen en mogelijkheden van mens en organisatie. Een bewezen effectieve strategie om werkgeluk te vergroten.
 
Experimenteren
Ontwikkeling zit een mens in z’n genen. Het is een natuurlijke behoefte om op een veilige manier nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel er universele onmisbare ingrediënten zijn om werkgelukkig te zijn blijft het een kwestie van uitproberen. Er is geen ‘one size fits all’. Wij moedigen mensen aan om te ervaren wat voor hen werkt. Met (persoonlijk) leiderschap de regie over je eigen ontwikkelproces te nemen of die van je organisatie; dat betekent experimenteren voor ons.
 
Leren 
Je kunt op vele manieren leren. Uit boeken, van anderen, luisteren, dingen doen en een combinatie daarvan. Uiteindelijk is leren het toepassen van nieuwe kennis en het omzetten in vaardigheden. Zo is het ook met kennis van werkgeluk. Voor spierkracht moet je (blijven) sporten, voor meer werkgeluk moet je blijven leren. Over jezelf of over de organisatie. Wij leren jou wat en hoe je dat kunt doen zodat jij de tools krijgt om het werkgeluk van jezelf en/of de organisatie te verhogen.

Interesse? Neem contact met ons op!