Actief bedrijfsuitje

Werkgeluk vergroten door een actief bedrijfsuitje, ontdek hoe onze workshops uw organisatie

gelukkiger kan maken.

Actief bedrijfsuitje organiseren voor je bedrijf

Waarom kiezen voor werkgeluklab

Welkom bij Werkgeluklab: dé plek waar werkgeluk en teambuilding samenkomen in een unieke en actieve ervaring! Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje dat niet alleen plezier biedt, maar ook de teamgeest versterkt en het werkgeluk bevordert?

Zoek niet verder! Onze zangworkshops bieden de perfecte combinatie van plezier, samenwerking en welzijn voor jouw team.


Activiteit met collega's

Waarom kiezen voor een actief bedrijfsuitje

Bij Werkgeluklab geloven we dat actief zijn en samen zingen de sleutels zijn tot een gelukkiger en productiever team. Onze zangworkshops zijn speciaal ontworpen om de teamdynamiek te verbeteren, communicatievaardigheden te versterken en een positieve sfeer te creëren waarin iedereen kan gedijen.


“Iedere medewerker en elke organisatie kan werkgelukkiger worden. Als je op zoek bent naar een vernieuwende manier om je werkgeluk te verhogen, is zingen met je collega’s een originele manier en zéker het overwegen waard. Je hoeft geen ervaren zanger te zijn en je hoeft geen noten te kunnen lezen om direct mee te doen''.

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab

Onze aanpak

Bij Werkgeluklab geloven we in de kracht van actieve bedrijfsuitjes die niet alleen plezier bieden, maar ook bijdragen aan het welzijn en de samenwerking binnen teams.

Unieke ervaring

Onze workshops bieden een unieke en vernieuwende benadering van teambuilding, waarbij zingen centraal staat. Het is een ervaring die je nergens anders zult vinden! Door samen te zingen met je collega's bouw je een sterke band op en versterk je de onderlinge relaties.

De voordelen van een actief bedrijfsuitje

Zingen is bewezen effectief in het verminderen van stress en het verhogen van het algemene welzijn. Een actief bedrijfsuitje bij Werkgeluklab laat je team ontspannen en vol energie terugkeren naar het werk. Of je nu op zoek bent naar een eenmalig uitje of regelmatige workshops, wij bieden diverse frequentieopties die aansluiten bij de behoeften van jouw team en organisatie.

Ons aanbod

Ben je op zoek naar een manier om het werkgeluk van je medewerkers te verhogen?

Ontdek de bedrijfsuitjes van werkgeluklab!

Diverse frequentieopties

Let op: mensen kunnen zó enthousiast worden van de workshop dat ze nog veel vaker willen zingen. Kies uit een bedrijfsuitje van een dagdeel, wekelijkse, twee- tot driewekelijkse, of maandelijkse sessies. Afhankelijk van wat het beste past bij het ritme van jouw team.

Tijdstip

Onze bedrijfsuitjes is perfect voor een energieke start van de dag of als een verfrissende pauze na de lunch.

Geen ervaring vereist

Onze sessies zijn ontworpen om inclusief te zijn voor iedereen, ongeacht muzikale achtergrond of ervaring.

Ontdek een vernieuwende benadering om het welzijn en de samenwerking binnen je team te verhogen.

Zingen op de werkvloer is een inspirerende manier om niet alleen stress te verlagen en zelfvertrouwen te bouwen, maar ook om de creativiteit en productiviteit te stimuleren.

Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke dynamiek en het schema van jouw team. We erkennen dat elke organisatie zijn eigen ritme en behoeften heeft. Daarom bieden we een aanpasbaar programma dat de kracht van muziek benut om werkgeluk en teamgeest te versterken.


Een voorbeeld van nummers waarmee we in de workshops werken.

Neem vandaag nog contact

met ons op

Vergroot werkgeluk

binnen uw bedrijf

Laat je team het plezier en de kracht van samen zingen ervaren tijdens een actief bedrijfsuitje bij Werkgeluklab.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw team naar werkgeluk kunnen leiden!


Zangworkshop aanvragen

Laten we de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken!