Leuke groepsactiviteit

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit die niet alleen plezier brengt, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van je team? Ontdek de unieke workshops van Werkgeluklab!

leuke groepsactiviteit voor uw organisatie

Ontdek hoe je werkgeluk kunt vergroten

Bij Werkgeluklab geloven we in de kracht van gelukkige en gezonde medewerkers voor het succes van elke organisatie. Daarom bieden we inspirerende groepsactiviteiten aan die niet alleen plezier brengen, maar ook het welzijn en de productiviteit van je team verbeteren.


Leuke groepsactiviteit
Blije medewerkers

Waarom kiezen voor een leuke groepsactiviteit

Onderzoek toont aan dat werkgeluk niet alleen het welzijn van medewerkers verbetert, maar ook de prestaties en het succes van een organisatie stimuleert.

Gelukkige medewerkers zijn gemotiveerder, creatiever en veerkrachtiger, wat leidt tot een positieve werksfeer, hogere productiviteit en betere resultaten.

“Iedere medewerker en elke organisatie kan werkgelukkiger worden. Als je op zoek bent naar een vernieuwende manier om je werkgeluk te verhogen, is zingen met je collega’s een originele manier en zéker het overwegen waard. Je hoeft geen ervaren zanger te zijn en je hoeft geen noten te kunnen lezen om direct mee te doen''.

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab

Onze aanpak

samen zingen met je collega's onder begeleiding van een ervaren dirigent. Onze groepsactiviteiten zijn ontworpen om de teamgeest te versterken, de creativiteit te stimuleren en het werkgeluk te vergroten. Van harmonieus samenzang tot groovy nummers, onze workshops bieden een unieke ervaring die de band tussen collega's versterkt.

De voordelen van groepsactiviteiten van werkgeluklab

Bij Werkgeluklab bevorderen onze groepsactiviteiten harmonie, samenwerking en communicatievaardigheden. Je leert samenwerken als een geolied koor, ontwikkelt luistervaardigheden en leert feedback te geven en aan te passen. Ook ontdek je de kracht van verschillende teamrollen en leer je de essentie van praktijk en discipline. Ten slotte ervaar je hoe individuele bijdragen samensmelten en leer je feedback te omarmen voor groei.

Voor iedereen

Of het nu gaat om een eenmalige sessie of regelmatige teamactiviteiten, onze programma's zijn flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van jouw team. Er is geen ervaring vereist, want onze sessies zijn inclusief voor iedereen, ongeacht muzikale achtergrond.

Ons aanbod

Ben je op zoek naar een manier om het werkgeluk van je medewerkers te verhogen?

Ontdek de leuke groepsactiviteit werkgeluklab!

Diverse frequentieopties

Let op: mensen kunnen zó enthousiast worden van de workshop dat ze nog veel vaker willen zingen. Kies uit een workshop van een dagdeel, wekelijkse, twee- tot driewekelijkse, of maandelijkse sessies. Afhankelijk van wat het beste past bij het ritme van jouw team.

Tijdstip

Onze zangworkshop is perfect voor een energieke start van de dag of als een verfrissende pauze na de lunch.

Geen ervaring vereist

Onze sessies zijn ontworpen om inclusief te zijn voor iedereen, ongeacht muzikale achtergrond of ervaring.

Ontdek een vernieuwende benadering om het welzijn en de samenwerking binnen je team te verhogen.

Zingen op de werkvloer is een inspirerende manier om niet alleen stress te verlagen en zelfvertrouwen te bouwen, maar ook om de creativiteit en productiviteit te stimuleren.

Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke dynamiek en het schema van jouw team. We erkennen dat elke organisatie zijn eigen ritme en behoeften heeft. Daarom bieden we een aanpasbaar programma dat de kracht van muziek benut om werkgeluk en teamgeest te versterken.


Een voorbeeld van nummers waarmee we in de workshops werken.

Neem vandaag nog contact

met ons op

Vergroot werkgeluk

binnen uw bedrijf

Wilt u het werkgeluk binnen uw organisatie vergroten? Neem vandaag nog contact op met Werkgeluklab voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek hoe onze groepsactiviteiten kunnen bijdragen aan een gelukkiger en gezonder werkklimaat. Samen zetten we de eerste stap naar een betere toekomst voor uw organisatie.

Zangworkshop aanvragen

Laten we de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken!