Originele bedrijfsuitjes

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes die niet alleen plezier brengt, maar ook de teamgeest versterkt en het werkgeluk bevordert? Ontdek de originele bedrijfsuitjes van Werkgeluklab!

Originele bedrijfsuitjes met werkgeluklab

Waarom kiezen voor Werkgeluklab

Bij Werkgeluklab geloven we in de kracht van samenwerking, plezier en persoonlijke groei. Onze originele bedrijfsuitjes zijn ontworpen om meer te zijn dan alleen een leuke dag uit.

We combineren bewezen methoden voor het verbeteren van het welzijn van werknemers met een unieke ervaring die de teamspirit bevordert en de banden binnen het team versterkt.


Actief bedrijfsuitje
Activiteit met collega's

Waarom kiezen voor originele bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes zijn niet alleen leuk, maar ook waardevol voor de organisatie. Ze helpen bij het verbeteren van de werksfeer, het verhogen van de betrokkenheid van werknemers en het stimuleren van creativiteit en productiviteit.

Bovendien zijn ze een geweldige manier om talent aan te trekken en te behouden in een competitieve arbeidsmarkt.

“Iedere medewerker en elke organisatie kan werkgelukkiger worden. Als je op zoek bent naar een vernieuwende manier om je werkgeluk te verhogen, is zingen met je collega’s een originele manier en zéker het overwegen waard. Je hoeft geen ervaren zanger te zijn en je hoeft geen noten te kunnen lezen om direct mee te doen''.

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab

Wat maakt onze bedrijfsuitjes zo bijzonder

Ontdek de positieve effecten van samen zingen met onze zangworkshops, geleid door ervaren professionals. Het plezier van samen zingen vermindert stress, bevordert het welzijn en creëert een harmonieuze sfeer binnen het team.

Teamwork in harmonie

Onze activiteiten zijn gericht op het versterken van teamwork en samenwerking. Net zoals verschillende stemmen samenwerken om harmonie te creëren in een koor, helpen onze activiteiten teamleden om hun unieke vaardigheden te combineren en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Op maat gemaakt programma

We begrijpen dat elk team uniek is. Daarom bieden we aanpasbare programma's aan die perfect aansluiten bij de behoeften en planning van jouw team. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige workshop of regelmatige sessies, wij passen ons aan aan jouw wensen.

Ons aanbod

Ben je op zoek naar een manier om het werkgeluk van je medewerkers te verhogen?

Ontdek de zangworkshop van werkgeluklab!

Diverse frequentieopties

Let op: mensen kunnen zó enthousiast worden van de workshop dat ze nog veel vaker willen zingen. Kies uit een workshop van een dagdeel, wekelijkse, twee- tot driewekelijkse, of maandelijkse sessies. Afhankelijk van wat het beste past bij het ritme van jouw team.

Tijdstip

Onze zangworkshop is perfect voor een energieke start van de dag of als een verfrissende pauze na de lunch.

Geen ervaring vereist

Onze sessies zijn ontworpen om inclusief te zijn voor iedereen, ongeacht muzikale achtergrond of ervaring.

Ontdek een vernieuwende benadering om het welzijn en de samenwerking binnen je team te verhogen.

Zingen op de werkvloer is een inspirerende manier om niet alleen stress te verlagen en zelfvertrouwen te bouwen, maar ook om de creativiteit en productiviteit te stimuleren.

Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke dynamiek en het schema van jouw team. We erkennen dat elke organisatie zijn eigen ritme en behoeften heeft. Daarom bieden we een aanpasbaar programma dat de kracht van muziek benut om werkgeluk en teamgeest te versterken.


Een voorbeeld van nummers waarmee we in de workshops werken.

Neem vandaag nog contact

met ons op

Breng jouw team

dichter bij elkaar

Klaar om jouw team een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Samen kunnen we een origineel bedrijfsuitje creëren dat perfect past bij de behoeften en doelen van jouw organisatie.

Zangworkshop aanvragen

Laten we de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken!